Hoe kijk je naar de Giro d’Italia 2023 in Nederland

hoe giro 2023 streamen als nederlander

De Giro d’Italia is een van de meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld en trekt elk jaar miljoenen kijkers. Als je in Nederland woont en de Giro d’Italia 2023 wilt bekijken, zijn er verschillende opties beschikbaar.

Giro bekijken in het binnenland van Nederland

Opties voor Televisie

Eurosport

Een van de gemakkelijkste manieren om de Giro d’Italia te bekijken is via Eurosport. Eurosport heeft de exclusieve uitzendrechten voor de Giro d’Italia in Nederland en zendt elke etappe live uit op tv. Je kunt Eurosport vinden op je tv-aanbieder of online via discovery+ .

Ziggo

Als je klant bent van Ziggo, kun je de Giro d’Italia ook via een livestream op de Ziggo Go-app bekijken. Dit is een handige optie als je onderweg bent of geen toegang hebt tot een tv . Als je klant bent van KPN, dan kan de Giro d’Italia live bekeken worden via een stream op de iTV-app .

Opties voor streaming

GCN+ en Eurosport Player

Als je geen tv hebt via KPN of Ziggo, kun je de Giro ook live volgen door een account aan te maken bij GCN+ (40 dollar per jaar) of Eurosport Player. Beide platforms bieden vergelijkbare pakketten aan en geven je toegang tot live streams van de Giro d’Italia en andere wielerwedstrijden .

Giro bekijken buiten Nederland

Voor Nederlanders die momenteel niet in Nederland verblijven, kan het lastiger zijn om toegang te krijgen tot Nederlandse tv-zenders en streams. Een oplossing hiervoor is het gebruik van een VPN-dienst zoals NordVPN. Met NordVPN kun je verbinding maken met een server in Nederland en toegang krijgen tot Nederlandse tv-zenders en streams alsof je in Nederland bent.

Conclusie

In dit artikel hebben we verschillende opties besproken om de Giro d’Italia 2023 te bekijken in Nederland. Of je nu kiest voor Eurosport, Ziggo Go, iTV, GCN+ of Eurosport Player, er zijn genoeg mogelijkheden om deze spannende wielerwedstrijd te volgen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Giro d’Italia 2023 bekijken als ik in Nederland woon?

Er zijn verschillende opties om de Giro d’Italia 2023 te bekijken in Nederland, zoals via Eurosport, Ziggo Go, iTV, GCN+ of Eurosport Player.

Kan ik de Giro d’Italia 2023 op tv bekijken?

Ja, Eurosport heeft de exclusieve uitzendrechten voor de Giro d’Italia in Nederland en zendt elke etappe live uit op tv.

Hoe kan ik de Giro d’Italia 2023 bekijken als ik een Ziggo-klant ben?

Als Ziggo-klant kun je de Giro d’Italia via een livestream op de Ziggo Go-app bekijken.

Wat zijn de streamingopties voor het bekijken van de Giro d’Italia 2023 als ik geen tv-abonnement bij KPN of Ziggo heb?

Je kunt de Giro d’Italia live volgen door een account aan te maken bij GCN+ (40 dollar per jaar) of Eurosport Player.

Hoe kan ik de Giro d’Italia bekijken als ik buiten Nederland ben?

Voor Nederlanders die momenteel niet in Nederland verblijven, kan het gebruik van een VPN-dienst zoals NordVPN een oplossing zijn. Hiermee kun je verbinding maken met een server in Nederland en toegang krijgen tot Nederlandse tv-zenders en streams alsof je in Nederland bent. Lees hier hoe.

Dit artikel is enkel voor educationeel gebruik.