Live tussenstanden

Volg de Giro live

Welkom bij de live sectie van de Giro d'Italia 2023! We brengen je het laatste nieuws en de resultaten van elke etappe terwijl de renners door prachtige landschappen en uitdagende bergen racen. Mis geen enkel moment van deze spannende wedstrijd!
Klik op de verschillende afstanden om tussentijden te zien in de tijdrit.

Primary action

Live tekst en tussenstanden

Volg de Giro live

We brengen je live resultaten van elke etappe. Mis geen enkel moment van deze spannende wedstrijd!

Volg de Giro D'Italia 2024 live

Giro D'Italia 2024 kijken : alle mogelijkheden op een rij

Mis niets van deze prestigieuze wielerrace en volg dagelijks de spannende etappes via onze livestream, tv-uitzendingen of radioverslaggeving. Ontdek hier alle mogelijkheden om de Giro D'italia 2024 live te volgen! Voor Nederland en België zijn er verschillende opties.

 • Livestream Giro d'Italia 2024

  Volg de Giro D'Italia 2024 live via een livestream

  Sinds een aantal jaren is het helaas niet meer mogelijk om de Giro via NOS Studio Sport of via Sporza live te volgen. Een goed alternatief zijn online livestreams om de Giro te kijken via bijvoorbeeld Eurosport. Eurosport is de bekendste partij die de rechten heeft om de Giro d’Italia live uit te zenden en doet dit dan ook via (betaalde) livestreams en via Eurosport 1 & 2. Je kan de livestream van Eurosport hier vinden.

  Livestream
  Auto Giro 101
 • Kijk de Giro D'Italia 2024 live op tv

  Televisie-kanalen voor de Giro D'Italia 2024

  De Giro d’Italia is te volgen op TV op Eurosport 1. Het was lange tijd onduidelijk of de Giro uitgezonden zou worden op Eurosport 1 of 2. Zender 1 zit bij o.a. KPN en Ziggo klanten in het basispakket. Zender 2 is veelal onderdeel van een extra zenderpakket. Gelukkig is de Giro dit jaar te volgen op Eurosport 1 en dat betekent dat je vaak elke middag vanaf ongeveer 13 uur terecht kan om de Giro live te volgen. Bij Ziggo kan je Eurosport 1 vinden op kanaal 20 en bij KPN en XS4ALL is Eurosport te zien op kanaal 35.

  Eurosport 1
  Renners in volle vaart tijdens de Giro d'Italia
 • Luister naar live-verslaggeving van de Giro D'Italia 2024 op de radio

  Zoals altijd doet ook Radio 1 verslag van de Giro d’Italia. In tegenstelling tot de Tour de France waarbij het programma Radio Tour de France de hele dag verslag doet is het geen volledige livestream. Tijdens programma’s zoals Langs de Lijn en Studio Sport worden regelmatig updates gegeven over de koers. Ook al is dit niet een volledig live verslag, Radio 1 is toch het beste alternatief als je de koers via de Radio wil volgen.

  Radio 1 luisteren
  Ludieke roze fiets gekleurd voor de Giro
 • Je kan op deze pagina een volledig overzicht terugvinden van hoe je naar de Giro kijkt in Nederland.

  Je kan op deze pagina een volledig overzicht terugvinden van hoe je naar de Giro kijkt in Nederland.

  × Custom Strava posters
  × Custom Strava posters