Nieuwe partner van giroditalia.nl

We hebben geweldig nieuws voor u, Giro fanaat! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Tour Tracker, een toonaangevend platform voor het volgen van wielerwedstrijden en -evenementen. Tour Tracker (https://www.thetourtracker.com/applications) heeft al voor meer dan 50 evenementen verslag uitgebracht en blijft indrukwekkende dekking bieden aan miljoenen wielerfans wereldwijd.

Tour Tracker is beschikbaar op diverse apparaten, waaronder iPhone, iPad, Android, HTML5 en Apple Watch. Dankzij deze samenwerking kunnen wij nu realtime updates en resultaten van uw favoriete wielerwedstrijden direct op ons platform aanbieden. Zo mist u geen enkel cruciaal moment van de races en blijft u altijd op de hoogte van het laatste wielernieuws. We zijn verheugd over onze samenwerking met Tour Tracker, hét platform voor het volgen van wielerwedstrijden en -evenementen. Om uw ervaring nog verder te optimaliseren, raden we u aan de Tour Tracker-app te downloaden op uw smartphone of tablet. Met deze app krijgt u direct toegang tot realtime updates, resultaten en nieuws van uw favoriete wielerwedstrijden.

Waar downloaden?

De Tour Tracker-app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt de app downloaden via de volgende links:

Android (Play Store): https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.thetourtracker.cntt&hl=en_US
iOS (App Store): https://apps.apple.com/nl/app/tour-tracker-grand-tours/id638270049

Hoe installeren?

Hier is een eenvoudig stappenplan om de Tour Tracker-app te installeren:

Open de link van de app-store die overeenkomt met uw apparaat (Android of iOS).
Zoek naar “Tour Tracker” in de zoekbalk van de app-store.
Klik op de “Installeren” (Android) of “Download” (iOS) knop om de app te downloaden en installeren op uw apparaat.
Wacht tot de installatie is voltooid en open vervolgens de Tour Tracker-app.
U kunt nu door het aanbod van wielerwedstrijden en -evenementen navigeren en genieten van realtime updates en resultaten.
Door de Tour Tracker-app te installeren, krijgt u eenvoudig toegang tot al uw favoriete wielerevenementen, direct vanaf uw smartphone of tablet. Mis geen enkel cruciaal moment en blijf altijd op de hoogte van het laatste wielernieuws met deze geweldige app!

We hopen dat u net zo enthousiast bent over deze samenwerking als wij en dat u volop kunt genieten van de uitgebreide wielerverslaggeving die we nu kunnen bieden, dankzij onze samenwerking met Tour Tracker.